Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
25-06-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

IT wordt een consumptie model (video)

Hewlett Packard Enterprise toonde tijdens zijn Discover 2018 conferentie in Las Vegas hoe het bedrijf een edge-centric, cloud-enabled en data-driven wereld mogelijk wil maken met zijn technologie toepassingen en die van partners. Zo werd onlangs andere het vernieuwde GreenLake Flex Capacity partnerprogramma gepresenteerd. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel, sprak in een video update met SLTN ceo Eugene Tuijnman over de business kansen met HPE.

Tijdens haar 2018 Global Partner Summit heeft Hewlett Packard Enterprise (HPE) het vernieuwde GreenLake Flex Capacity voor partners aangekondigd, een nieuw aanbod dat het voor partners gemakkelijker en winstgevender maakt om HPE's  oplossing voor het gebruik van gebouwen. HPE introduceerde ook verbeteringen aan haar HPE Partner Ready Digital Marketing Program om partners te helpen hun marketingeffectiviteit te verbeteren en hun omzet te verhogen. Deze uitgebreide programma's en aanbiedingen stellen partners in staat om gedifferentieerde oplossingen naar klanten te brengen, die fundamentele markttransities aanpakken waarmee zij worden geconfronteerd, aldus HPE.

Services

HPE wil met het getweakte GreenLake Flex Capacity partnerprogramma zijn as a services omzet verhogen. Tot nu verkopen HPE partners liefst hun eigen services dat de nodige marges oplevert. HPE zegt nu dat het GreenLake Flex Capacity partnerprogramma commercieel interessanter is voor partners, omdat er kortingen worden gegeven en dat de partner de klant zelf beheert.

GreenLake

HPE GreenLake biedt pay-per-use oplossingen voor de belangrijkste workloads van klanten in on-premise en public cloud omgevingen. Producten binnen het portfolio richten zich op big data, back-up, open database, SAP HANA en edge computing. Als onderdeel van de aanhoudende focus van HPE op het aanbieden van producten op basis van werkelijk gebruik biedt HPE GreenLake Flex Capacity, een service voor flexibel gebruik van infrastructuren. Het GreenLake-portfolio bevat onder andere ProLiant voor Microsoft Azure Stack, HPE Synergy 480 compute modules, HPE 3PAR StorServ 8200 en 8450, HPE Simplicity 380, HPE ProLiant BL460c server blade en HPE StoreOnce. GreenLake is onderdeel van de HPE Pointnext-divisie.

Terug naar video overzicht