Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
07-06-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Cloud Platform als werkplaats van de toekomst (video)

Als internationaal adviesbedrijf helpt delaware International klanten over de hele wereld gelijke tred te houden met snel veranderende technologieën en biedt zij geavanceerde oplossingen en diensten die een duurzaam concurrentievoordeel opleveren. Zich bewust van de enorme transformatie die de digitale revolutie teweeg bracht, wist delaware dat het leveren van diensten alleen niet voldoende was. In plaats daarvan biedt het end-to-end pakketoplossingen. Voor delaware is SAP Cloud Platform de werkplek van de toekomst die het helpt deze visie te realiseren. Witold Kepinski van Dutch IT-channel en Executive People sprak hierover tijdens de SAP SAPPHIRE NOW 2018  conferentie in Orlando met Dries Storme van Delaware Consulting.

Dankzij de real-time analysemogelijkheden die door het platform worden ondersteund, kan delaware op een veel diepere manier met klanten samenwerken. Als klanten nu specifieke informatie nodig hebben, kan delaware snel handelen en leveren wat ze nodig hebben.

Delaware gebruikt de SAP Cloud Platform Portal-service ook intern als een portal voor zijn 1.800 werknemers, aldus Dries Storme.

Terug naar video overzicht
Cloud