Cyber Security Training Londen
29-03-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Cyber Security Training Londen
(16-04-2018)

Tijdens de Cyber Security Training in Londen biedt SANS tien trainingen die voorbereiden op een GSEC, GCIA, GCIH, GWAPT, GCFE, GCFA, GNFA en GSNA-certificering en worden gegeven door gekwalificeerde SANS-instructeurs. Alle trainingen bieden de gelegenheid om nieuwe vaardigheden en technieken te leren en direct in de praktijk te brengen.

Instructeurs

Deelnemers kunnen onder andere deelnemen aan de volgende drie trainingen

  • SEC599: Defeating Advanced Adversaries - Implementing Kill Chain Defenses – Erik Van Buggenhout: Erik is medeoprichter van NVISO, een Belgisch cyber security bedrijf. Voorafgaand aan NVISO, werkte Erik vijf jaar als IT-securityconsultant en Manager bij Ernst & Young. Hij beschikt over GSE, GCIA, GNFA, GPEN, GWAPT, GCIH en GSEC-certificaten.
  • SEC660: Advanced Penetration Testing, Exploit Writing, and Ethical Hacking – Jake Williams: Jake startte zijn carrière bij de Amerikaanse overheid en ontving de Exceptional Civilian Service Award van de NSA voor zijn werk. Tegenwoordig is hij een succesvol infosecurity-consultant. @MalwareJake is uitvinder van de Proof of Concept tool DropSmack en de ADD-toolkit. De tweevoudig winnaar van de jaarlijkse DC3 Digital Forensics Challenge is tevens verantwoordelijk voor het bedenken van de malware reversing en memory forensics SANS NetWars challenges.
  • AUD507: Auditing & Monitoring Networks, Perimeters & Systems – David Hoelzer: David heeft de afgelopen 25 jaar belangrijke rollen vervuld in de IT- en beveiligingsindustrie en als SANS Instructor security professionals bij veel grote bedrijven en instellingen lesgegeven. Op dit moment is hij o.a. verbonden aan het Center for Cybermedia Research, nauw betrokken bij het bestuur van SANS en heeft meer dan 15 boeken, publicaties en artikelen op zijn naam staan.

De Cyber Security Training Londen wordt georganiseerd van 16 tot en met 21 april in The Grand Connaught Rooms in de Britse hoofdstad Londen. Meer informatie is hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht
Security