Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
20-03-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAP Nederland reikt SAP Awards 2017 uit

SAP Nederland heeft in De Efteling bij Kaatsheuvel zijn jaarlijkse awards feestelijk uitgereikt aan de best presterende partners van 2017. Monic van Aarle, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland, reikte samen met collega's elf awards uit aan de diverse channelpartners van SAP. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video update met Monic van Aarle (SAP), Hein Kivits & Frans Nieuweboer (itelligence) en Hubert Wezenberg (Quinso).

"Het partnerkanaal speelt voor SAP een essentiële rol", zegt Monic van Aarle, Director General Business & partner ecosystem bij SAP Nederland. "Om onze groei te kunnen realiseren zijn we afhankelijk van een partnerlandschap met een breed spectrum aan kennis & expertise. Partners die investeren in onze innovaties en de lat hoog leggen, zodat we ook in de toekomst de beste dienstverlening voor onze klanten kunnen garanderen. Via deze partner awards tonen wij onze waardering voor hun inzet en sterke betrokkenheid."

De winnaars van de SAP Awards 2017 zijn:

SAP Service Partner of the Year: Zanders, Treasury, Risk & Finance

Door Zanders’ actieve betrokkenheid als expertise partner in zowel het voortraject als de implementatie van SAP Software, ontzorgden zij SAP op het gebied van SAP Treasury. Zanders kenmerkte zich verder door secuur, deskundig, snel en betrouwbaar te zijn. Zanders zet altijd net dat stapje extra om het beste voor de klant te realiseren. Dat resulteert in zeer goede klantrelaties.

SAP Solution Extension Partner of the Year: OpenText

De Solution Extension Partner Award is bedoeld voor de Partners die zelf ontwikkelde strategische oplossingen bieden aan SAP-klanten. De genomineerde Partners laten zien dat naast een goede samenwerking ook een duidelijke go to market essentieel is. Met de unieke Document & Presentment oplossing steeg OpenText boven de concurrentie uit.

SAP Business One Partner of the Year: Asecom

Hierbij is niet alleen rekening gehouden met het behalen van de omzet. Zeer belangrijke factoren waren ook het aanbrengen van nieuwe klanten, het realiseren van omzetgroei en het toepassen van de SAP innovaties. Voor Asecom was 2017 op alle vlakken weer een briljant jaar.

SAP ERP Cloud Partner of the Year: itelligence

In deze snelgroeiende markt heeft itelligence zich onderscheiden met hun drive op Cloud ERP. Met een groeiend aantal projecten, een uitstekende samenwerking met SAP tijdens fit assessments en een drive op het ontwikkelen van nieuwe klanten heeft itelligence laten zien wat ze in huis heeft. Dit alles in combinatie met de behaalde omzet zorgde voor het winnen van deze award.

SAP SuccessFactors Partner of the Year: Launch!

Een van SAP’s focus gebieden is het hebben van ‘Customers For Live’, daar hebben we onze Partners bij nodig. Launch! kenmerkt zich door het opleveren van projecten binnen de tijd en met constante kwaliteit. Ze stimuleren de trajecten van klanten, vaak via hun jarenlange connecties binnen HR, met een zeer duidelijke focus op SuccessFactors. Ook zette Launch! zichzelf op de kaart als vaste Partner bij SAP-events zoals Connect-to-Innovate.

SAP Hybris Partner of the Year: Acorel

Acorel houdt zich bezig met het totale Hybris portfolio en heeft in 2017 de meeste Hybris projecten gedaan. Acorel implementeert de Hybris oplossingen als suite of modulair, zodat ze samen met hun klant kunnen groeien als de behoeften van het bedrijf evolueren. Omdat de componenten zijn ontworpen om samen te werken, wordt het overgangsproces eenvoudiger naarmate de klant meer SAP Hybris-producten gebruikt. Ook is Acorel zeer actief in marketing activiteiten en Demand Generation.

SAP Cloud Value Added Reseller of the Year: Quinso

Meerdere partners lopen voorop in de Cloud Transformatie, dat blijkt ook uit de cijfers, bij deze Partners bestaat het grootste gedeelte van de omzet uit Cloud en niet meer uit On-Premise omzet. Quinso heeft de grootste Cloud4Customer (C4C) deal van het jaar in Nederland gedaan en ze hebben de eerste Mendix deal op SAP papier in Nederland opgetekend.

SAP S/4HANA Partner of the Year: Deloitte

Er is bij deze S/4HANA award gelet op Nederlandse implementaties, klantreferenties, gerealiseerde business waarde, gecertificeerde consultants & samenwerking met SAP. Deloitte heeft 90% van haar SAP consultants gecertificeerd op S/4HANA, samen hebben we een gezonde gezamelijke S/4HANA pijplijn opgebouwd en is S/4HANA een van de 5 strategische speerpunten van Deloitte Consulting. Het partnerschap met Deloitte en SAP is echt complimentair: Connecting Business met IT.

SAP Net New Names Reseller of the Year: Logres

Dat nieuwe namen essentieel zijn om ons marktsegment uit te breiden heeft Logres goed begrepen. De lead generatie loopt bij Logres namelijk 24x7 waardoor men al sinds de start van het partnership met SAP in de top staat met het binnenhalen van nieuwe klanten. Logres heeft in 2017 dan ook de meeste nieuwe namen en de hoogste omzet uit Net New Names weten te scoren.

SAP Innovation Partner of the Year : Nextview

Zonder vernieuwing loop je als bedrijf het risico een commodity speler te worden. Als ons innovatieplatform niet door onze partners en onze klanten wordt geadopteerd, zijn we een van onze levensaders kwijt, innovatie is cruciaal voor bedrijven om te overleven. Met de goed ontwikkelde Crop Disease Alert app met Waterwatch laat Nextview een mooie maar bovenal innovatieve case zien waarin CSR, ondernemingskracht en de hollandse USP’s perfect samen komen.

SAP Value Added Reseller of the Year: Quinso

Quinso heeft de hoogste omzet op On Premise en Cloud weten te realiseren door goede klantrelaties, waardoor ze steeds weer nieuwe opportunities spotten bij de klant. Quinso loopt voorop als het gaat om de laatste SAP-ontwikkelingen en innovaties. Quinso is een Trusted Advisor waardoor de klant graag steeds weer opnieuw business doet.

Terug naar video overzicht
Cloud