Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
02-03-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Hollands Glorie op Mobile World Congress 2018

Op het Mobile World Congress (MWC) 2018 staat ook het Holland Paviljoen (hal 6, stand M8) waar Nederlandse ICT-bedrijven hun innovatieve oplossingen aan bezoekers tonen. Hoofdredacteur Witold Kepinski van Dutch IT-channel was erbij en maakte een video verslag. Hierbij werd gesproken met Robert Pronk (We.Stream), Brend Kouwenhoven (Travis), Elodie Jegu (Paperclip Community), Tim Leliveld en Marcel Benschop (PortingXS) en Freek De Steenwinkel (Tikkie).

Het Holland Paviljoen fungeert voor Nederlandse MWC bezoekers als een thuisbasis, een lanceerplatform en een zakelijke relatie voor alle Nederlandse bezoekers op MWC18. Het paviljoen host een groot aantal gevestigde en opkomende (fin) tech-bedrijven met een fantastische mix van publieke en private partners.

Er komen op het Holland Paviljoen onder andere afgevaardigden uit Argentinië, Canada, Turkije en de Amerikaanse staat Washington. Deze delegaties omvatte een eclectische mix van overheidsfunctionarissen, leiders in de publieke en private sector, ondernemingen, privébedrijven en voorgeselecteerde startups.

Volg het laatste nieuws over de Nederlandse MWC delegatie en het Holland Paviljoen (hal 6, stand M8) op nlmwc.com en op Twitter @ nl_mwc

Terug naar video overzicht