Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
01-03-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

ICT innovaties op MWC Holland Paviljoen (video)

Op het Mobile World Congress (MWC) 2018 staat ook het Holland Paviljoen (hal 6, stand M8) waar Nederlandse ICT-bedrijven hun innovatieve oplossingen aan bezoekers tonen. Dutch IT-channel was erbij en maakte een video verslag. Hierbij werd gesproken met Jan Saan (CTO CM.com), Ab Seghrouchni (Wiko Nederland), Olaf Müller (Riab Telematics) en Steven van Zanen (BroadForward).

Het Holland Paviljoen fungeert voor Nederlandse MWC bezoekers als een thuisbasis, een lanceerplatform en een zakelijke relatie voor alle Nederlandse bezoekers op MWC18. Het paviljoen host een groot aantal gevestigde en opkomende (fin) tech-bedrijven met een fantastische mix van publieke en private partners.

Er komen op het Holland Paviljoen onder andere afgevaardigden uit Argentinië, Canada, Turkije en de Amerikaanse staat Washington. Deze delegaties omvatte een eclectische mix van overheidsfunctionarissen, leiders in de publieke en private sector, ondernemingen, privébedrijven en voorgeselecteerde startups. Volg het laatste nieuws over de Nederlandse MWC delegatie en het Holland Paviljoen (hal 6, stand M8) op nlmwc.com en op Twitter @nl_mwc.

Terug naar video overzicht