Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
26-01-2018 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Video: Feestelijke opening kantoor Trend Micro in Amsterdam

Onlangs vond de feestelijke opening plaats van het nieuwe kantoor van security leverancier Trend Micro, vlakbij de Amsterdam Arena. “We hebben hier ruimte voor groei de komende jaren”, zegt Regional Director Benelux Steven Heyde in dit gesprek met het team van Executive People en Dutch IT-channel. Hij verwacht die groei ook te realiseren: “Beveiliging wordt steeds belangrijker, met trends als cloud en IoT. Organisaties zoeken bescherming voor de hybride modellen waar ze mee werken.”

Trend Micro nestelt zich in het Jupiter-gebouw in Amsterdam Zuid-Oost. Deze verhuizing ligt in lijn met de groeiplannen die het bedrijf heeft in Nederland, zowel op het gebied van personeel als in het aantal nieuwe klanten. Trend Micro heeft jarenlang kantoor gehouden in Vianen. Aangeizen het Nederlandse kantoor ook gaat fungeren als centrale hub in Europa, is nu gekozen voor een kantoor op een A-locatie in de Randstad.

Het nieuwe kantoor is voorzien van een groot aantal werkplekken en vergaderruimtes. Daarnaast zal het kantoor ruimte bieden voor internationale trainingen waar medewerkers en partners worden getraind over de nieuwste security-oplossingen van het bedrijf.

Terug naar video overzicht
Security