Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
11-12-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Mobile World Congress 2018 Kick-off in Den Haag in beeld

Dutch IT-channel en Executive People zijn mediapartners van het Holland Paviljoen tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona, dat tussen 26 februari en 2 maart 2018 plaatsvindt. Hierbij wordt nauw samengewerkt met congres- en congresorganisator Enterprise Summit. Tevens organiseren Dutch IT-channel, Executive People en Enterprise Summit wederom de Dutch Mobile Community (DMC) netwerkavond voor Nederlandse MWC bezoekers. Dit gratis toegankelijke netwerkevent vindt plaats op maandagavond 26 februari 2018 op een unieke locatie in Barcelona.  Op het Holland Paviljoen tijdens MWC 2018 in Barcelona tonen Nederlandse ICT-bedrijven en organisaties hun innovaties en diensten aan een breed internationaal publiek. De pre-kick-off van het Holland Paviljoen vond plaatst bij de The Hague Tech community in Den Haag. De redactie sprak in een video interview met Danny Frietman, partner van Enterprise Summit.

Frietman vertelt enthousiast: “Vanuit het Holland Paviljoen zijn er tal van interessante activiteiten voor ICT-beslissers en ICT-bedrijven. Zo leidt tech- en trendwatcher Vincent Everts de innovatie tours die wij samen organiseren met telecomleverancier CM. Verder is er aandacht voor het 4 Years From Now (4YFN) platform. Dit is het startup bedrijfsplatform van Mobile World Capital Barcelona dat startups, investeerders en bedrijven in staat stelt om nieuwe ondernemingen samen te voegen en te lanceren.”

Meedoen

Er participeren diverse organisaties aan het Holland Paviljoen tijdens het Mobile World Congress, waaronder Gemeente Den Haag, The Hague Security Delta en enkele bedrijven. Frietman:  “Verschillende bedrijven zijn welkom om te participeren want MWC is meer dan telecom. Op MWC 2018 draait het ook om IoT, 5G, apps, datacenters, connected cars, smart housing, VR, AI, Blockchain, security en cloud. Betrokken partners van het Holland Paviljoen worden met elkaar en met andere internationale partners in contact gebracht. Doel hiervan is te netwerken om samen meer business te doen. We hebben in de eerdere edities gezien dat dit zeer succesvol verloopt.”

Netwerken

Aan het eind van de eerste dag van het MWC 2018 vindt het Dutch Mobile Community (DMC) netwerkavond op een mooie locatie in Barcelona plaats. Frietman: “In acht jaar tijd is de DMC uitgegroeid tot een begrip onder de Nederlandse bezoekers van het Mobile World Congress.  Dit event is een ideale gelegenheid om in een leuke en ontspannen sfeer te netwerken op C-level niveau met Nederlandse en internationale bedrijven. De bezoekers worden uiteraard voorzien van de beste tapas, een heerlijk sushi buffet en drankjes.”

http://www.dutchmobilecommunity.nl/

Terug naar video overzicht