Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
18-11-2017 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Digital Doctors: Bart van Rheenen over IoT

Voor wie is IoT interessant? Wat komt er allemaal kijken bij IoT? Moeten bedrijven dit allemaal alleen oplossen? Over het veelbesproken Internet of Things (IoT) leven veel vragen. In deze editie van Digital Doctors leggen we een aantal van die vragen voor aan Bart van Rheenen, directeur van distributeur ArrowECS Benelux. ‘De tijd dat IoT alleen ging over pratende koelkasten is al lang voorbij’.

Vraagbaak

Digital Doctors is een videorubriek waarin experts een breed scala aan vragen over de praktische zakelijke toepassing van ICT beantwoorden. Hiermee breiden Executive People en Dutch IT-channel hun populaire videoproducties uit met een vraagbaak voor organisaties die werk willen maken van de digitale transformatie.

Vertalen

De digitale transformatie raakt de hele maatschappij. Trends als werken op afstand, cloud, Internet of Things en big data analytics zijn vraagstukken waar bedrijven mee worstelen, maar hun effect is veel breder dan de eigen organisatie. En de ontwikkelingen gaan snel, zodat ze lastig bij te houden zijn voor drukbezette executives. De Digital Doctors geven antwoord, en vertalen technologische trends in businesstoepassingen.

Terug naar video overzicht
Digital Doctors