Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
14-06-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Video: Pure Storage Pure //Accelerate recap met Remko Deenik van Nováccent

Pure Storage, een Californische leverancier van all-flash oplossingen, houdt zijn jaarlijkse Pure //Accelerate 2017 event in San Francisco waar enkele duizenden klanten en partners samenkomen. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, sprak in een video interview met Remko Deenik (foto), directeur van IT-dienstverlener Novaccent, wat Pure Storage kan beteken voor IT-beslissers en channel partners. Ook spreekt Deenik over de nieuwe product aankondigingen van Pure Storage zoals ActiveCluster, Windows File System en snap en cloud-snap toepassingen.

Nováccent is ICT-security dienstverlener gespecialiseerd in data, infrastructuur, netwerk en managed services. Recent leverde Nováccent een Pure Storage FlashArray aan Uitgeverij Zwijssen Uitgeverij Zwijsen in Tilburg. De uitgeverij vertrouwt op Pure Storage om de kwaliteit van zijn snel groeiende SaaS platform voor digitale leer- en lesmethoden op een hoog niveau te houden.

All-Flash storage

Pure Storage zegt flash storage oplossingen te leveren om organisaties hun business en IT-processen te transformeren waarmee zij nog innovatiever kunnen zijn. De op all-flash gebaseerde opslagtechnologie is, gecombineerd met zijn businessmodel volgens Pure Storage een aanjager voor noodzakelijke digitale transformatie binnen ondernemingen wereldwijd. De klanten van Pure Storage profiteren daarbij van Smart-Storage-oplossingen, die sterk vereenvoudigd, altijd beschikbaar en efficiënt zijn en bovendien een extreem lange levenscyclus hebben, aldus Pure Storage.

Pure Storage levert twee belangrijke producten: FlashArray//M , geoptimaliseerd voor gestructureerde workloads, en FlashBlade, ideaal voor ongestructureerde data.

Terug naar video overzicht
Security