De eerste namen van de DHPA TechFest line-up

03-03-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

De eerste namen van de DHPA TechFest line-up

Met nog twee en een halve maand te gaan tot de eerste editie van het DHPA TechFest wordt het hoog tijd voor de eerste interessante onthullingen. Het programma begint vorm te krijgen: u kunt sessies over onze digitale toekomst verwachten, muziek programmeren met sonic pi en leren over het nut van wikidata. Stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA) licht de eerste tipjes van de sluier op van de DHPA TechFest line-up.

Zero latency
Stefan Ideler - CTO i3D.net
Stefan vertelt over het hosten van de grootste online games en laat u zijn eigenaardige wereld zien die draait om zero latency, datacenters in de woestijn, bugs in netwerkapparatuur en cybercrime. “It’s all in the game!”

Ceph everything!
Jan Jaap Scholing - Solcon
Wat is Ceph? Is het een hype, een manier van leven, of is het toch gewoon “maar” storage? Met praktijkvoorbeelden geeft Jan Jaap antwoord op deze vragen. Wat is Ceph nu eigenlijk en wat zijn de gevolgen als u voor Ceph kiest?

Hands-on LoRa
Niels Ardts en Thomas Renes van Intermax organiseren een hands-on LoRa lab. Maak kennis met sensortechnologie en leer werken met Arduino microcontrollers en een RN2483 LoRa module.

TechFest Awards
Kent of bent u de cloud engineer van het jaar? Geef u nominatie in deze en andere categorieën voor de DHPA TechFest Awards vandaag nog door.

De komende tijd maakt DHPA meer keynotes, technische workshops, entertainment en andere activiteiten bekend. Dus stay tuned en volg stichting DHPA TechFest op Twitter.

Meer informatie over TechFest is hier te vinden. Verzeker u van een gratis ticket en registreer u hier.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud