Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
03-03-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Video: Platform voor Managed Services

Wireless networking specialist Ruckus introduceert de Ruckus Service Provider (SP) Cloud. Dit is een volledige configureerbare oplossing waarmee service providers managed services kunnen aanbieden aldus Steve Martin, SVP/GM Emerging Technologies Ruckus Wireless. Hij zei dit tijdens met Mobile World Congress 2017 in Barcelona in een video interview met Dutch IT-channel en Executive People.

Ruckus SP Cloud is een managed service aanbod waarmee ondernemingen met behulp van de Ruckus’ access points (APs) van WiFi worden voorzien. Het aanbod wordt binnenkort verder uitgebreid met ondersteuning voor LTE binnen gebouwen via op OpenG-technologie gebaseerde Ruckus small cells en Brocade ICX switches voor de bekabelde infrastructuur. Met SP Cloud levert Ruckus een geïntegreerd platform dat de gehele configuratie, het beheer en de foutopsporing van zowel het bekabelde als draadloze netwerk vereenvoudigt.

Met de Ruckus SP Cloud kunnen service providers besparen op resources en de time-to-market verkorten, zodat ze sneller kunnen inspelen op de grote en snelgroeiende kansen in de markt voor zakelijke managed services. Ruckus SP Cloud is specifiek gebouwd voor service providers, met dedicated instances – inclusief naar keuze public of private datacenters – en carrier-grade service level overeenkomsten (SLA’s). Bovendien is de Ruckus SP Cloud ontwikkeld om te worden aangepast, ingezet en beheerd door system integrators, waarmee een flexibel, rendabel, operator-specifiek platform voor een reeks managed networking diensten ontstaat.

Naast de lancering van SP Cloud, introduceert Ruckus Wireless vandaag haar OpenG small cell productportfolio. De toename van dataverkeer en het gebrek aan nieuwe bandbreedte zorgt voor een toenemende complexiteit, vooral op het gebied van dekking binnenshuis. De traditionele small cell apparatuur heeft moeite te voldoen aan de verhoogde eisen die gesteld worden door deze high density omgevingen. Ruckus OpenG small cells lossen dit op door coordinated shared spectrum technologie te combineren met neutrale host mogelijkheden, waarmee service providers betaalbare netwerkdekking kunnen aanbieden binnen gebouwen in alle soorten en maten.

Het nieuwe portfolio omvat twee volledig functionele OpenG small cells voor binnen- en buitenshuis, die beschikbaar zullen komen in het derde kwartaal van dit jaar:de Ruckus Q710, een 3,5 GHz TD-LTE small cell die een gebied beslaat van ongeveer 3000 m2 binnenshuis en met ondersteuning voor 64 gelijktijdig actieve en een vrijwel onbeperkt aantal passieve gebruikers.

de Ruckus Q910, een 3,5 GHz TD-LTE small cell die een gebied van ruwweg 90m2 buitenshuis beslaat en 64 gelijktijdige actieve gebruikers en een vrijwel onbeperkt aantal passieve gebruikers ondersteunt.

OpenG is gebaseerd op de technologie die mede is ontwikkeld via de CBRS Alliance, waarvan Ruckus Wireless oprichtend lid is. Samen met andere marktleiders werkt Ruckus aan het ontwikkelen, op de markt brengen en promoten van op LTE-gebaseerde oplossingen waarbij de gedeelde bandbreedte van de US 3,5 GHz CBRS band gebruikt wordt.

Terug naar video overzicht