Kennis staat centraal op IT-Galaxy

23-02-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Kennis staat centraal op IT-Galaxy
(05-04-2017)

Kennis staat centraal tijdens IT-Galaxy op 5 en 6 april. Samen met klanten en partners gaat PQR in op de focusgebieden strategisch IT-advies, hybride cloud en IT-services.

IT-Galaxy is dit jaar een 2-daags event. Dag 1 heeft een strategische invulling en is gericht op zowel business outcome als C-level-bezoekers. Dag 2 heeft een technische invulling en is gericht op IT-outcome, speciaal bedoeld voor IT-Pro level.

Programma
Naast het intensieve en leerzame programma is er ook ruimte voor ontspanning. Zo wordt dag 1 geopend met Wilfred Genee, wordt u bijgepraat in strategische sessies en kunt u de discussie aan gaan tijdens een ronde tafel gesprek. Het programma van de eerste dag is hier te vinden. 

Op dag 2 gaat PQR in op de techniek. Er is volop keuze uit onderwerpen, u kunt in depth vragen stellen bij de Expert Desk en u kunt de informatiemarkt bezoeken. De dag wordt afgesloten met een speciale gast. Het programma van dag 2 is hier te vinden. 

Eigen programma samenstellen
Bezoekers kunnen naar wens hun eigen programma samenstellen. Meer informatie hierover is te vinden op www.it-galaxy.nl. Deelname is gratis. U kunt zich hier registreren voor het event.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud