Ambasadeur en CEO KPN openen Holland Pavilion tijdens MWC 2017 Barcelona

Ambasadeur en CEO KPN openen Holland Pavilion tijdens MWC 2017 Barcelona

13-02-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Ambasadeur en CEO KPN openen Holland Pavilion tijdens MWC 2017 Barcelona

Van 27 februari tot en met 2 maart 2017 is Nederland op het Mobile World Congress (MWC) vertegenwoordigd met het Holland Pavilion. Samen met  Eelco Blok, zullen ambassadeur van Nederland in Spanje Matthijs van Bonzel, Saskia Bruines (wethouder Den Haag) en Danny Frietman, tech ondernemer uit Den Haag het paviljoen openen. Bezoek het Holland Pavilion in hal 6, Stand 6M8.

Het MWC is met ruim 100.000 bezoekers en vele productlanceringen van toonaangevende bedrijven de belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de mobiele en IT-sector. Op het MWC komen vertegenwoordigers uit de hele wereld samen om ontwikkelingen binnen de mobiele sector en onderwerpen op het gebied van onder andere veiligheid en het 'Internet of Things' te bespreken.

Export biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Het kan leiden tot meer omzet of het antwoord zijn op de toegenomen concurrentie op de binnenlandse markt. Met Starters International Business (SIB) helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten.

Speciaal voor de Starters International Business wordt een Holland Lounge samengesteld, die onderdeel is van het Holland Pavilion. Binnen dit programma krijgen deelnemende bedrijven krijgen matchmaking, presentaties en workshops, netwerkgelegenheid en gratis toegang tot de beursvloer. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Holland_Paviljoen_MCW_Barcelona.jpg

De Holland Lounge is een open concept, waarin ieder bedrijf de mogelijkheid krijgt voor exposure. Bij deelname aan de Holland Lounge huurt u niet zelf een stand, maar zet u uw bedrijf toch in de 'spotlight'. Het MWC is hét platform om de producten en diensten van uw bedrijf op internationaal niveau te profileren, leads te genereren, contacten te leggen en een internationaal netwerk op te bouwen.

De Holland Lounge wordt ondersteund door de RVO.nl, de Nederlandse Ambassade, het Netherlands Business Support Office Barcelona en de gemeente Den Haag.

DMC event in de avond

Voor alle Nederlandse deelnemers aan het Mobile World Congres (MWC) in Barcelona is het mogelijk deel te nemen aan het Dutch Mobile Community 2017 event op maandagavond 27 februari in Club Shoko.

Het legendarische DMC Holland House netwerkevent vind plaats op maandag 27 februari 2017 in de exclusieve strandclub Shôko aan het strand van Barcelona. Onder het genot van drankjes en heerlijke hapjes wordt u vanaf 20:30 uur welkom geheten door de organisatie. Houd deze datum alvast vrij in uw agenda! De organisatie van de DMC is in handen van Danny Frietman (Enterprise Summit), Rob de Kleijnen en Witold Kepinski (Executive-People en Dutch IT-channel).

U kunt zich voor deze onvergetelijke avond hier inschrijven. Zodra uw aanmelding door ons is goedgekeurd ontvang u een bevestiging.

dmc-program-2017.jpg

Terug naar nieuws overzicht