Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
10-02-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

De kansen van Artificial Intelligence

Onlangs is het Fujitsu Experience Center 'The Bridge' in het hoofdkantoor in Maarssen geopend. Met showcases op het gebied van servers, storage, computer hardware, laptops, cloud, beveiliging, Internet of Things (IoT) en meer laat Fujitsu hier een indruk achter over de laatste technologische ontwikkelingen en oplossingen. Daarnaast zijn alle nieuwe innovaties op het gebied van Artificial Intelligence, Internet of Things en het digital business platform MetaArc te zien in 'The Bridge'.  De redactie van Dutch IT-channel en Executive People sprak met Fujitsu CTO Joseph Reger over de business kansen rond Artificial Intelligence.

Klanten en partners kunnen zich in The Bridge laten inspireren en adviseren door middel van live demonstraties om écht te zien wat Fujitsu voor een bedrijf of organisatie, zoals de overheid, kan bieden. Tijdens de opening sprak de redactie van Dutch IT-channel en Executive People ook met Rob Overtoom, Head of Product Sales bij Fujitsu Netherlands over 'The Bridge'.

De opening van The Bridge had als thema Innovatie en Digitale Transformatie. Tijdens de opening waren ook Bas de Reus (managing director Fujitsu Nederland), Duncan Tait (CEO Fujitsu EMEIA & America) en Joseph Reger (CTO Fujitsu EMEIA) aanwezig. Joseph Reger gaf zijn visie over de digitale transformatie en wat Artificial Intelligence allemaal mogelijk maakt.

Peter van Uhm, voormalig Commandant der Nederlandse Strijdkrachten, was ook aanwezig tijdens de opening. Hij sprak over innovatie en leiderschap. Hij gaf een indrukwekkende speech. Van Uhm zet zich nu in voor www.hulphond.nl

Bekijk de foto's en andere video's van de opening op deze link.

WK

Terug naar video overzicht