Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
12-12-2016 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Executive People en Dutch IT-channel introduceren de Digital Doctors

Deze maand introduceren de toonaangevende vaktitels Executive People en Dutch IT-channel de Digital Doctors. In deze nieuwe videorubriek beantwoorden experts een breed scala aan vragen over de praktische zakelijke toepassing van ICT. Hiermee breiden Executive People en Dutch IT-channel hun populaire videoproducties uit met een vraagbaak voor organisaties die werk willen maken van de digitale transformatie.

 

De digitale transformatie raakt de hele maatschappij. Trends als werken op afstand, cloud, Internet of Things en big data analytics zijn vraagstukken waar bedrijven mee worstelen, maar hun effect is veel breder dan de eigen organisatie. En de ontwikkelingen gaan snel, zodat ze lastig bij te houden zijn voor drukbezette executives. De Digital Doctors geven antwoord, en vertalen technologische trends in businesstoepassingen.

Videocontent populair

“De nieuwe videorubriek Digital Doctors sluit perfect aan bij de manier waarop de bezoekers van de platformen Executive People en Dutch IT-channel hun content consumeren, zegt Marco van der Hoeven, hoofdredacteur van Executive People. “Sinds we enkele jaren geleden als eerste ICT-vaktitels video tot integraal onderdeel van onze platformen hebben gemaakt zien we steeds meer kijkers naar de reportages, interviews en cases.”

Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel: “Met de rubriek Digital Doctors bieden we meerwaarde voor zowel onze bezoekers als onze partners. De bezoekers krijgen in overzichtelijke video’s nuttige informatie waar ze zakelijk hun voordeel mee kunnen doen. Onze partners krijgen de mogelijkheid om hun expertise over de trends en ontwikkelingen in ICT te delen.”

Terug naar video overzicht
Digital Doctors