Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
18-11-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Forehand en Siemon bieden alle componenten voor het datacenter

IT-distributeur Forehand uit Rotterdam stond samen met Siemon op een stand tijdens het IT Room Infra event in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Daar toonden ze alle componenten om een datacenter goed in te richten. Richard Vermeulen (Product Manager | Forehand Network components & Devices) gaf voor bezoekers een lezing over 'Geoptimaliseerd design netwerkinfrastructuur'. Deze presentatie viel onder de track: Koeling, Power en Connectiviteit. Jan-Willem de Lange was er namens Dutch IT-channel bij en sprak met Richard Vermeulen en Rene Proost (Sales Manager Benelux, South Africa & Namibia bij Siemon) over de trends in connectiviteit en het datacenter.

Het Rotterdamse Forehand draait al 25 jaar mee in de top van Nederlandse distributeurs binnen de IT-branche. Als totaaldistributeur op het gebied van network components & devices, zegt Forehand in de markt bekend te staan om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de inhoudelijke vakkennis en de hoge servicegraad die keer op keer wordt geleverd. "Wat Forehand kan betekenen is simpel: flexibiliteit door stabiliteit."

Siemon, opgericht in 1903, is een grote speler die gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige en hoogpresterende laagspannings-infrastructuuroplossingen en -diensten voor datacenters, LAN’s en intelligente gebouwen. Siemon, waarvan het hoofdkantoor in Connecticut (VS) is gevestigd, heeft wereldwijde verkoop-, technische en logistieke expertise in 100 landen en is leverancier van een uitgebreid assortiment koper- en glasvezelbekabelingssystemen, cabinets, racks, systemen voor kabelbeheer, datacentervoeding en -koeling, en oplossingen voor intelligent infrastructuurbeheer. Siemon heeft meer dan 400 patenten op het gebied van gestructureerde bekabeling. Siemon Labs doet grote investeringen in R&D en de ontwikkeling van industriestandaarden. Het bedrijf onderstreept hiermee zijn langdurige betrokkenheid bij zijn klanten en de bekabelingsindustrie.

Siemon Interconnect Solutions (SIS) is een business unit van Siemon bestaande uit een team van toegewijde technische verkoopprofessionals die worden ondersteund door Siemon Labs, werktuigbouwkundigen, elektrotechnisch ingenieurs en technici op het gebied van signaalintegriteit, die zich bezighouden met het oplossen van verbindingsuitdagingen waarvoor branche en klanten zich gesteld zien. Siemon levert aangepaste netwerkinfrastructuuroplossingen aan OEM’s, leveranciers, en resellers en systeemintegrators die toegevoegde waarde bieden. www.siemon.com/nl

Terug naar video overzicht
Datacenters