Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
17-11-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Nederlandse Startups pitchen in Nederlandse Ambassade Lissabon

Tijdens de Web Summit 2016 in Lissabon konden acht Nederlandse start-ups een pitch doen voor investeerders en een jury in de residentie van de Nederlandse ambassadeur in Portugal. Danny Frietman en Witold Kepinski (Dutch IT-channel, Executive People, Tech Content Group) waren aanwezig en spraken met Govert Jan Bijl de Vroe, Ambassadeur in Portugal.

Web Summit 2016, dat dit jaar werd gehouden in Lissanon, stond in het teken van de laatste disrupties zoals Artificial Intelligence (AI), Digitalisatie, Healthcare, 3D Printing en FinTech. Op deze tech- en startup beurs waren tal van Nederlandse deelnemers aanwezig, zoals startups, ondernemers en investeerders. Zij kregen daarbij support van StartUpDelta en handelsroute.nl, initiatiefnemer van de ondernemersreis naar Lissabon. 

Op de tech en startup beurs stonden meer grote IT-giganten zie graag met de veelbelovende unicorns, wetenschappers, artiesten en ondernemers van gedachten wisselden over tech business innovaties. Er kwamen ruim 53.000 bezoekers op de conferentie af waarvan ruim 40 procent vrouwen.

Bekijk hier het Web Summit 2016 Report met Prins Constantijn van Oranje-Nassau.

Terug naar video overzicht