Stibo Systems realiseert groei van 18%
15-06-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Stibo Systems realiseert groei van 18%

Leverancier van multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen Stibo Systems maakt bekend in het fiscale jaar 2015-2016 een jaarlijkse groei van 18% te hebben gerealiseerd. Dit fiscale jaar eindigde op 30 april. De groei is volgens Stibo Systems vooral te danken aan de wereldwijde belangstelling in haar MDM oplossing STEP Trailblazer.

Stibo Systems levert multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen aan klanten wereldwijd. De oplossingen worden onder andere gebruikt om cross channel consistentie van product-, klant- en leverancier-data te realiseren. Dit stelt klanten van Stibo Systems in staat om betere besluiten te nemen, de verkoop te bevorderen en aandeelhouderswaarde te vergroten.

Het bedrijf behield in het fiscale jaar 2015-2016 haar positieve cashflow en winstgevendheid, en verhoogde de jaar-op-jaar omzet. Het bedrijf wist een aantal grote nieuwe wereldwijd opererende klanten aan te trekken, zoals Army & Air Force Exchange Service, Auchan, Carrefour, MasterCard, Schneider Electric, Goodman Manufacturing Company en Vistaprint. Dit heeft samen met nieuwe implementaties bij bestaande klanten, strategische partnerships en uitbreiding naar nieuwe regio’s bijgedragen aan de groei.

Terug naar nieuws overzicht