Webinar: is uw digitale transformatie op koers?
05-05-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Webinar: is uw digitale transformatie op koers?
(12-05-2016)

Is uw digitale transformatie op koers? Heeft u de juiste datafundering voor deze transformatie? Dit leert u tijdens een webinar van Stibo Systems.

Master Data Management (MDM) is de fundering die zeker stelt dat uw organisatie is voorbereid op zakendoen in de 21ste eeuw. Het kiezen en implementeren van een geschikte MDM oplossing is een belangrijk onderdeel van uw succes met MDM. MDM gaat echter over zoveel meer. Alignment met de zakelijke visie, het realiseren van business buy-in, het creëren van een governance regiem en het beheren van culturele veranderingen zijn enkele voorbeelden van niet-technische aspecten van MDM.

Stibo Systems nodigt u uit de webinar ‘How to succeed with Master Data Management: Eight key things to get right’ bij te wonen. Deze webinar helpt u op koers te blijven en met succes de fundamenten te realiseren van een succesvolle omarming van MDM.

Datum
Donderdag 12 mei 2016 11:00 uur CET.

Duur
60 minuten inclusief een vragenronde.

Gastspreker
John Radcliffe - Radcliffe heeft veel geschreven over MDM en data governance. Hij is dan ook goed thuis in het opzetten van MDM programma’s, het naar het volgende niveau tillen van deze programma’s en indien nodig het vlot trekken van vastgelopen projecten.

Aanmelden
Aanmelden voor de webinar kan op de website van Stibo Systems. Wie zich wel registreert krijgt eveneens een webcast versie van de webinar toegezonden.

Terug naar nieuws overzicht