Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
17-02-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SLTN Inter Access wint IBM Beacon Award (video)

SLTN Inter Access heeft een IBM Beacon Award gewonnen. De redactie deed tijdens de IBM PartnerWorld Leadership Conference 2016 in Orlando een video interview met ceo Eugene Tuijnman over het winnen van de award en de visie van IBM over de 'Cognitive Era'.

SLTN Inter Access (SLTN) werd bekroond met de IBM Beacon Award 2016 Multi Vendor Support Services in de categorie Outstanding Technical Support Services Solution

De IBM Beacon Awards zijn een belangrijk onderdeel van het IBM Business Partner programma. De Awards worden uitgereikt aan partners die in staat zijn IBM oplossingen op een unieke wijze te implementeren ten behoeve van hoge klanttevredenheid en belangrijke wederzijdse business resultaten.

Honderden nominaties

De Beacon Awards vormen een integraal onderdeel van IBM’s programma ter onderscheiding van haar Business Partners. De winnaars worden geselecteerd uit honderden nominaties door een experts panel dat bestaat uit IBM executives, sector analisten en leden van de pers. De winnaars zijn bekend gemaakt tijdens de IBM PartnerWorld Leadership Conference in Orlando, Florida. Er werden Beacon Awards toegekend in 24 categorieën. “Na het winnen van 3 Beacon Awards en tevens 3 maal finalist te zijn geweest de afgelopen jaren, is SLTN wederom zeer trots deze 4e IBM Beacon Award in ontvangst te mogen nemen. Hiermee bevestigd IBM als ‘s Werelds grootste IT fabrikant middels het toekennen van deze IBM Beacon Award de innovatieve technologische expertise en klantgerichte oplossingen van SLTN” aldus Eugene Tuijnman, oprichter en CEO van SLTN Inter Access.

Terug naar video overzicht