Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
17-02-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Tectrade wint de IBM Choice Award (video)

Tijdens de IBM PartnerWorld Leadership Conference in Orlando, Florida is Tectrade Nederland als winnaar uitgeroepen van de IBM Choice Award in de categorie ‘Top Transformational Business Partner Europe’. De IBM Choice Award is een bekroning op het werk van Business Partners die buitengewone prestaties en toegevoegde waarde aan klanten leveren met IBM oplossingen die perfect aansluiten op het huidige cognitieve tijdperk.

Business Partners die voor deze award in aanmerking komen etaleren de normen en waarden van IBM in alle klantencontacten en realiseren gemeenschappelijke zakelijke doelstellingen die leiden tot een optimale klantenervaring en wederzijdse business resultaten.

De Choice Award Winnaars worden jaarlijks geselecteerd door het IBM Top Management van de betreffende regio en worden toegekend aan Business Partners die op meerdere gebieden hun kennis en specialisme in het verkopen van IBM oplossingen aantonen.

Wereldwijde erkenning

“De IBM Choice Award is een wereldwijde erkenning voor Business Partners die IBM’s toegevoegde waarde overbrengen naar klanten en ze begeleiden in het nieuwe cognitieve tijdperk” zegt Marc Dupaquier, general manager, IBM Global Business Partners. “Tectrade Nederland heeft zich bewezen als een consistente en betrouwbare trusted advisor in de transformatie die de nieuwe cognitieve technologieën voor onze klanten met zich meebrengt”.

“Wij zijn enorm trots en vereerd dat we door IBM bekroond zijn tot Top Transformational Business Partner van Europa” aldus Ronald van Heek, CCO van Tectrade Nederland. “We werken ruim 20 jaar intensief samen met IBM en zijn van een traditionele IBM reseller uitgegroeid tot een toonaangevende IT Service en Cloud Provider. We helpen onze klanten bij innovatieve oplossingen en diensten die ze vooruit helpen in de wereld van Enterprise Hybride IT. Wij geloven dat in deze hyper connected wereld, mensen en data het meest waardevolle bezit zijn van elke organisatie.”

 

Terug naar video overzicht