Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
17-07-2013
Deel dit artikel:

PQR Experience Center in De Meern opent deuren (video)


Het PQR Experience Center heeft de deuren voor het publiek geopend. Klanten en prospects van IT-dienstverklener PQR maken hier kennis met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van flexibele IT. Bezoekers van het PQR Experience Center kunnen aan den lijve ervaren, zien, beleven en voelen hoe het is om een mobiele werker, thuiswerker en kantoorwerker te zijn. En dat op allerlei devices: tablets, notebooks, desktops, smartphones en video conferencing devices. In de futuristisch ogende ruimte bij PQR in De Meern beleven zij de werkplek van morgen, aldus de IT-dienstverlener.

PQR Experience Center
Het PQR Experience Center (PEC) is ontworpen voor zowel klanten als prospects van grote tot middelgrote organisaties, die zich buigen over vraagstukken die met flexibele IT te maken hebben. In het Experience Center maken zij kennis met en worden zij geïnspireerd door de nieuwste technologieën, oplossingen en best practices. Een PQR-host bespreekt met hen innovaties, en laat de diverse mogelijkheden waaronder videoconferencing en collaboration oplossingen zien, die medewerkers ondersteunen bij hun werkzaamheden. Het PEC onderscheidt zich door zich te richten op oplossingen in plaats van op technologieën en door een nieuwe  manier van werken te benadrukken, anders dan de traditionele.

Vertaalslag van business case
Veel organisaties worstelen momenteel met de nieuwe oplossingen die op de markt verschijnen en onderzoeken de mogelijkheden van BYO-concepten, cloud- en managementoplossingen. Vragen over beveiliging en samenwerking tussen diverse devices, applicaties, Enterprise Mobility Management, cloud- en netwerkmogelijkheden staan vaak hoog op het lijstje. Het PEC toont de werkplek van morgen en geeft antwoorden op deze vragen. Bezoekers ervaren deze werkplekken en kunnen zo hun visie en strategie bepalen. PQR geeft hen handvatten om tot een goede business case te komen.

Balanceren
Bas ter Heurne, Sales Manager PQR, zegt dat PQR gelooft in een goede balans tussen werk en privé. "Daarom leveren wij oplossingen die perfect aansluiten bij een moderne levensstijl, waarbij fysieke aanwezigheid om te kunnen werken niet langer nodig is, maar waarbij werk een onderdeel is van het leven. Je kan altijd aan de slag, het maakt niet uit waar je je bevindt. Deze vorm van vrijheid willen wij onze klanten ook bieden als het gaat om keuzes in devices en keuzes in applicaties. Zij kunnen zelf ervaren hoe aangeboden oplossingen werken. Daarom hebben we het PQR Experience Center in het leven geroepen.”

Officiële opening
Gisteren opende het PQR Experience Center officieel de deuren voor het publiek. Rob Idink (foto links), Country Manager van HP Printing & Personal Systems Nederland en Ruben Spruijt (foto rechts), CTO van PQR, hebben het ceremoniële lint door mogen knippen. Idink: “Wij zijn de belangrijkste partner voor het PQR Experience Center. Net als PQR, investeren ook wij voortdurend in nieuwe technologieën die te maken hebben met virtualisatie, application delivery, data en beschikbaarheid. Dit Experience Center laat perfect zien wat mogelijk is. En dat is veel! Zoveel dat het vragen oproept. Maar alle antwoorden  vindt u in deze ene ruimte terug!”

PQR Experience Center open voor business
Bezoekers die het PQR Experience Center willen bezichtigen kunnen een online afspraakformulier invullen. Een PQR-host neemt vervolgens contact met op voor een intakegesprek om de komst naar het kantoor van PQR in De Meern af te stemmen op uw specifieke wensen.

Talkshow
Op 22 augustus a.s. vindt een live talkshow plaats waarin Bas ter Heurne en Rob Idink uitleggen waarom een bezoek aan het PQR Experience Center belangrijk is voor organisaties.

IT Galaxy
Tijdens IT Galaxy 2013 op 1 oktober aanstaande nemen Ruben Spruijt, CTO PQR, en Jits Langedijk, Consultant PQR, bezoekers mee naar de werkplek van morgen. Onder het motto ‘Route 2020: keep IT simple’ demonstreren zij hun visie op het toekomstige werken.

Klik hier op het video interview met Bas ter Heurne (PQR) en Rob Idink (HP)

Terug naar video overzicht

Tags

Innovation