Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
10-10-2012
Deel dit artikel:

RSA introduceert oplossing tegen identiteitsdiefstal


RSA
, de security-divisie van EMC, introduceert een technologie om wachtwoorden en andere inloggegevens die zijn opgeslagen in databases te beschermen tegen cyberaanvallen. Hiermee kunnen consumenten en bedrijven worden beschermd tegen online identiteitsdiefstal.

RSA Distributed Credential Protection is ontworpen om authenticatie-informatie en gevoelige gegevens in een willekeurige volgorde en verspreid over twee verschillende locaties op te slaan. De applicatie kan worden gebruikt naast andere, bestaande methoden voor het beschermen van wachtwoorden. RSA Distributed Credential Protection moet de kans op een succesvolle aanval op servers met wachtwoorden van portals van onder meer retail-organisaties en financiële instellingen, drastisch verkleinen, aldus RSA.   

Dan Schiappa, Senior Vice President Identity & Data Protection bij RSA: “RSA Distributed Credential Protection is het resultaat van jaren onderzoek en ontwikkeling binnen onze laboratoria. Deze technologie biedt een uitzonderlijke manier om grote hoeveelheden wachtwoorden en andere gevoelige gegevens te beschermen tegen de slimste aanvallen. Deze nieuwe benadering voor de bescherming van inloggegevens zal een belangrijke invloed hebben op de beveiliging van bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de beveiliging van grote aantallen toegangsgegevens van consumenten en gebruikers van zakelijke portals.” 



   

Terug naar video overzicht

Tags

Security
Security